Serbian  English

Sadržaj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

25. Grand prix - Zrenjanin 2017.

 

U periodu od 02. 11. 2017. do 05. 11. 2017. godine, u organizaciji Plivačkog kluba Proleter, na gradskom bazenu je održano sada već tradicionalno takmičenje – 25. Grand prix – Kup Zrenjanin 2017. Organizaciju celog događaja, između ostalih podržala je i omogućila i naša kompanija  Proizvodnja Mile Dragić. Ovo je samo još jedan u nizu sportskih događaja koje kompanija nesebično podržava i pomaže, ulažući u mlade i sport.

Takmičenju je prisustvovalo oko 500 plivača iz 10 zemalja, a pritom je Proleter proslavio 70 godina od osnivanja kluba.

 

 

Ovim takmičenjem se od aktivnog plivanja oprostila i najbolja plivačica u istoriji kluba, Miroslava Najdanovski.  Ceremoniju otvaranja takmičenja propratio je veliki broj zvaničnika – Goran Knežević, ministar u Vladi Srbije; Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina; Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije; Ljubomir Stanisavljević, zamenik Pokrajinskog sekretara za sport; Boris Drobac, predsednik plivačkog saveza Srbije i mnogi drugi. Pored zvaničnika, ceo događaj je propraćen i velikim brojem medija.

 

 

Treba pomenuti imena kao što su Ivan Lenđer, Čaba Silađi, Stefan Šorak, Sebastian Sabo, Vuk Čelić, Uroš Nikolić i Anja Crevar. Sve pohvale za rezultate Anje Crevar za dva zlata na 200m leptir i 200m mešovito, Vuka Čelića na 400m slobodno i Stefana Šorak na 200 m mešovito.

Kompanija Proizvodnja Mile Dragić čestita svim učesnicima ovog takmičenja i ubuduće će pomagati koliko god bude bila u prilici, sve za cilj ulaganja u mlade i sport u Srbiji. Samo napred!

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.