Serbian  English

Sadr×aj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Oskar kvaliteta 2015

19.11.2015. godine u Privrednoj komori Srbije odr┼żana je dodela Nacionalne nagrade za poslovnu iznovrsnost "Oskar kvaliteta". 

Kako je istakao g. Miroslav Mileti─ç, potpredsednik PKS, do sada je za ovu presti┼żnu nagradu konkurisalo blizu 300 kompanija od kojih je samo 36 i osvojilo.
 
"Oskar kvaliteta" je podeljen u tri osnovne kategorije. 
Nacionalna nagrada za poslovnu iznovrsnost u kategoriji realni sektor, kao apsolutni pobednik, dodeljena je kompaniji Grundfos Srbija iz In─Ĺije. Ostali dobitnici nagrada iz ove kategorije su Energoprojekt Hidroin┼żenjering sa Novog Beograda, Milšped iz Beograda i kompanija Proizvodnja Mile Dragi─ç iz Zrenjanina.
Nagrada u kategoriji javni sektor je dodeljena Vojnotehni─Źkom institutu iz Beograda, dok je nagrada u kategoriji organizacija izvan teritorija Srbije dodeljena kompanijama Becto Precisa iz Gora┼żda u BiH i Zeljezni─Źkom prevozu Crne Gore, Podgorica.
 
Menad┼żment naše kompanije smatra da usvajanjem standarda kvaliteta unapre─Ĺujemo kako svoje radne performanse tako i samo poslovanje. Nacionalna nagrada za oblast "Liderstvo", za kompaniju sa 30. godina dugom tradicijoma, slu┼żi kao potvrda da smer u kojem idemo jeste najbolji i motiviše nas za nove izazove i uspehe koji nas o─Źekuju.
 
Ina─Źe, Nacionalnu nagradu za poslovnu iznovrsnost "Oskar kvaliteta" dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i iznovrsnost. Velika podršku pru┼ża Privredne komore Srbije uz pokroviteljstvo Ministarstva privrede. Na samoj sve─Źanosti, pored Miroslava Mileti─ça, potpredsednika komore, prisutnima su se obratili i ─Źestitali i Biljana ┼Żarkovi─ç, pomo─çnik ministra privrede u Vladi Srbije i Miloš Jeli─ç, predsednik Stru─Źnog saveta Fondacije za kulturu kvaliteta i iznovrsnost.
 
 
PROIZVODNJA MILE DRAGI─ć
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPontÔäó, The miracles of scienceÔäó, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.