Serbian  English

Sadraj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Međunarodni plivački miting

Obaveštavamo Vas da je veliki međunarodni plivački miting "XXIII Velika nagrada Srbije - Kup Zrenjanin 2015" , u organizaciji Plivačkog kluba Proleter i Plivačkog saveza Srbije, uz Vašu podršku uspešno održan u Zrenjaninu 05. - 08.11.2015. godine. Na takmičenju je učestvovalo preko 350 takmičara iz 51 kluba iz 11 zemalja (Italija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Izrael i Srbija. Učešće su uzeli i neki najbolji plivači sveta i regiona kao što su Frederiko Kolbertaldo svetski rekorder, Dinko Jukic evropski prvak, reprezentacija Izraela kao i reprezentativci Srbije Miroslava Najdanovski, Boris Stojanović, Radovan Siljevski, Anja Crevar (najmlađa učescica tima Srbije u Riu 2016), Bobar Aleksa, Barna Nadrej i mnogi drugi...

 
Na takmičenju je oboreno 18 nacionalnih rekorda kao i 22 rekorda mitinga.
 
Kompanija je i prepoznala značaj, veličinu i tradiciju plivačkog takmičenja koje je svake godine sve veće i bolje i koje je izraslo u najprestižnije plivačko takmičenje na Balkanu.
 
 
PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.