Serbian  English

Sadržaj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

POTPUNI TRIJUMF NA KRAJU SEZONE!

Pravi praznik odbojke u Zrenjaninu. Odbojkašice MD Zrenjanina su u petak sa više od 500 gledalaca, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, proslavile tijumfalan završetak sezone.

Posle sezone sa 22 odigrane utakmice, osvojen je 61 bod, ubedljivo osvojeno prvo mesto je i više nego zasluženo!

 

U poslednjem kolu su igrale sa komšinicama iz Kleka. Savladale su ih sa 3:0, mada je rezultat bio potpuno udrugom planu.

Na kraju samog meča je bilo veliko slavlje, igralo se pobedničko kolo i sve devojke su nosile majce sa natpisom "ŠAMPIONI" i "iDEMO DALJE"

Dok je kapite tima Vanja Radanović primala pehar celom dvoranom se prolomio veliki aplauz kao velika čestitka navijača svome timu.

 

KRAVARUŠIĆ: OSTVAREN CILj

Zasluge za organizaciju kluba, finansijsku podršku i istrajnost pripadaju i upravi OK MD Zrenjanin – generalnom sponzoru Miletu Dragiću, predsedniku Goranu Kravarušiću, sportskom direktoru Draganu Simiću i članovima Upravnog odbora. – Sve se uklopilo i završilo na najbolji način. Ostvarili smo cilj, nije bilo lako, devojke su vredno radile i krčile put ka tituli, a mi smo im bili podrška u svakom trenutku – rekao je predsednik kluba Kravarušić.

 

DRAGIĆ: PRESREĆNI SMO ŠTO SMO DEO TIMA

Generalni sponzor kluba, kompanija „Proizvodnja Mile Dragić”, značajno je doprinela velikom uspehu, a vlasnik preduzeća Mile Minja Dragić je oduševljen i presrećan.

- Ovu mladost, lepotu i uspeh treba podržati. Mi smo prezadovoljni i presrećni što smo deo ovog tima, što smo doprineli sjajnom uspehu. Saradnju ćemo nastaviti na obostrano zadovoljstvo i verujem da ćemo imati šta da pokažemo i u najjačoj ligi Srbije – poručio je Mile Dragić.

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.