Serbian  English

Sadr×aj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Vojna akademija 2

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se pribli┼żava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni ┼żivot na akademiji, zahtevna  obuka i visoki standardi školovanja prepli─çu se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na ┼żivotnoj prekretnici. 
 
Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na ┼żivote popularnih kadeta, na njihova ┼żivotna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ─çete saznati koje su posledice saobra─çajne nesre─çe Stoši─ça? Ho─çe li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zim─Źe?  Ko ─çe završiti akademiju, a ko ─çe odustati?  Koje ljubavi ─çe izdr┼żati test vremena i razna iskušenja a koje veze ─çe se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznena─Ĺenja, neo─Źekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.
 
Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i prona─Ĺite odgovore na sva vaša pitanja.
 
Trejler mozete pogledati sa sledeceg linka.
 
PROIZVODNJA MILE DRAGI─ć
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPontÔäó, The miracles of scienceÔäó, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.