Serbian  English
Uniforme

Uniforme su namenjene opremanju Vojnih i Policijskih jedinica i Taktičkih timova. Uniforme se proizvode u nekoliko modela, u zavisnosti od zahteva kupca. One su funkcionalne i udobne i pružaju visok stepen pokretljivosti.

 

Takođe, možemo ubaciti i termo-uložak sa raznim nivoima zaštite od hladnoće. Naše kamuflažne uniforme izrađene su od materijala raznih boja i mogu se izraditi tako da obezbeđuju zaštitu  u vidljivom i bliskom IC delu EM spektra.

 

Veličine: M, L, XL and XXL.

 

OUTLAST opcija

Kompanija "Proizvodnja Mile Dragić" (MDP), licencirani partner kompanije Outlast, nudi svojim kupcima mogućnost ugradnje OUTLAST postave u bilo koju od svojih uniformi.

 

Outlast je termo-regulišući materijal prvobitno osmišljen za izradu odela za astronaute. Ovaj materijal apsorbuje i skladišti višak stvorene telesne toplote time smanjujući znojenje, da bi ovu akumuliranu toplotu oslobodio kada je to potrebno. Outlast deluje na molekularnom nivou i na taj način obezbeđuje veću udobnost nošenja u svim vremenskim uslovima.

 

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.