Serbian  English
 Zaštitna uniforma

Uniforme su namenjene za opremanje vojnih i policijskih jedinica i taktičkih timova. Uniforme se proizvode u nekoliko modela, u zavisnosti od zahteva kupaca. Možemo da obezbedimo toplotne umetke različitih nivoa zaštite od hladnoće.

Pružaju visok stepen pokretljivosti, funkcionalnosti i neometanog kretanja u najekstremnijim situacijama i uslovima.

Naše kamuflažne uniforme se prave od materijala različitih boja koji pružaju zaštitu u vidljivom delu EM spektra i u blizini IC zračenja.

Uniforme se proizvode u pet veličina: S, M, L, XL i XXL.

 

OUTLAST opcija

Proizvodnja Mile Dragić, koja je ovlašćeni partner OUTLAST-a, nudi kupcima mogućnost stavljanja OUTLAST-ove postave u bilo koji deo uniforme.

Uniforma napravljeni u saradnji sa OUTLAST-om, od materijala koji reguliše toplotu i koji je napravljen za upotrebu u svemiru, su mnogo udobnije za nošenje s obzirom da materijal smanjuje znojenje po toplom vremenu, a oslobađa akumuliranu toplotu pri niskim temperaturama. Outlast radi na molekularnom nivou kako bi obezbedio veću udobnost u svim vremenskim uslovima.

 

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.