Serbian  English
Taktički opasač

Taktički opasač namenjen je Specijalnim jedinicama. Izrađen je od sintetičke tkanine velike izdržljivosti, postavljen sunđerom i paspuliran sintetičkom  trakom. Opasač se može podešavati po dužini, a kopča se pomoću plastične kopče sa dvostrukim osiguranjem. Za opasač se mogu kačiti različite futrole, npr.:

  • futrola za rezervni okvir
  • futrola za lisice
  • futrola za nisko nošenje oružja
  • futrola za Motorolu


Futrole su izrađene od sintetičke tkanine velike izdržljivosti i imaju otvore za provlačenje opasača. Futrola za Motorolu namenjena je tipu GP-300 i opremljena je sintetičkom vrpcom za osiguranje uređaja. Futrole za lisice i rezervne okvire imaju poklopce sa drikerima i čičak trakama. Otvori na dnu obezbeđuju oticanje vode.

Konstrukcija futrole za nisko nošenje kombinuje bezbedno nošenje oružja sa brzim potezanjem. Oružje je osigurano plastičnim trakama ili gurtnama. Pištoljska futrola fiksirana je za opremu za nisko nošenje koja se vezuje za opasač pomoću trake koja se može podešavati po dužini. Futrola i oprema za nisko nošenje izrađene su od tkanine velike izdržljivosti i postavljene su sunđerom. Sastavni deo opreme za nisko nošenje oružja su sintetičke i elastične trake koje se obavijaju oko noge i tako fiksiraju futrolu. Na taj način omogućeno je brzo potezanje oružja i njegovo nasmetano vraćanje u futrolu. Futrola ima sistem za podešavanje sile potezanja.

Boja: crna

Model: CZ99; Magnum 357; Glock 17/19; HS2000; Sig Sauer 225

Šifra artikla:
Futrola za okvir – 31900499
Futrola za lisice – 31900599
Futrola za pištolj – 31900699
Futrola za komunikacioni uređaj – 31900799
Kaiš – 31900899

 

 

 

sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.