Serbian  English
Modularni ranac
Modularni ranac

Modularni ranac

Modularni ranac je proizveden od visokokvalitetnog sintetičkog materijala, otpotnog na habanje. Njegov dizajn omogućuje ravnomeran raspored težine. Naš modularni ranac se sastoji iz dva odeljka: Transportni ranac i Borbeni ranac gde se svaki od njih može koristiti nezavisno. Oba ranca imaju podesive kaiševe za nošenje i ručke za nošenje i povlačenje ranca, kao i podesive trake za nošenje vreće za spavanje, podloge za spavanje ili šatora.
Transportni ranac se sastoji od glavnog odeljka sa prekrivačem i dva bočna džepa. Između ova dva džepa i glavnog odeljka je ostavljeno dovoljno prostora za pušku. Na zadnjem delu glavnog odeljka nalazi se džep sa cibzarom. Posebno su postavljeni kaiševi preko grudi i stomaka sa dodatnim podešavanjem.

Dimenzije: 750mm x 600mm x 220mm
Zapremina: 60l

Borbeni ranac se sastoji od glavnog odeljka koji se zatvara cibzarom sa gornje strane i i de fotrole koje se mogu skidati sa metalnim kopčama. Sa prednje strane se nalaze podesivi kaiševi za nošenje sa plastičnim kopčama.

Zapremina je oko 25l.
Boja: kamuflaža, zelena, blava i crna.

Šifra artikla: 31900099

 

 

 

 < predhodni proizvod                  sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.