Serbian  English
Top patrol kombinezon
Top patrol kombinezon

Top patrol kombinezon

Ovi kombinezoni namenjeni su opremanju Vojske, Policije i Taktičkih Timova. Kombinezon je funkcionalan, udoban i omogućava veliku slobodu pokreta.

 

Sastavni deo kombinezona je termo-uložak izrađen od polara, koji se može skidati. Zajedno štite od kiše, vetra i hladnoće. Kopčanje celom dužinom sa prednje strane pomoću dva patent zatvarača omogućava brzo oblačenje i svlačenje. Podignuta kragna koja se kopča pomoću čičak trake štiti od vetra i zadržava toplotu. U predelu struka je elastična traka za regulaciju obima pojasa. Na leđima su formirane falte radi veće udobnosti i slobode pokreta.

 

Ojačanja u vidu dvostrukog sloja tkanine nalaze se u predelu ramena, laktova, kolena i zadnjice. Kao dodatno ojačanje u ramenom delu postavljeno je i punjenje od koflina. Na krajevima rukava i nogavica nalaze se elastične trake i manžetne sa čičak trakama za regulaciju obima otvora. Rukavi se mogu našiniti tako da se mogu skidati. Na prednjoj strani nalaze se dva vertikalna džepa sa patent zatvaračima, kao i nekoliko unutrašnjih džepova koji se na isti način zatvaraju. Na bočnim stranama nogavica nalaze se horizontalni džepovi sa patent zatvaračima. Čičak trake za kačenje raznih obeležja mogu se postaviti na različitim mestima prema zahtevu kupca.

 

Kombinezoni se izrađuju od materijala raznih boja i mogu se izraditi tako da obezbeđuju zaštitu u vidljivom i bliskom infra-crvenom  području EM spektra.

 

Veličine: M, L, XL, XXL

 

Šifra artikla: 31000399

  

 < predhodni proizvod                  sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.