Serbian  English
Tactical One
Tactical One

Tactical One

Kombinezon Tactical One omogućava potpunu slobodu pokreta i udoban je za nošenje u raznim vremenskim prilikama. Moderan dizajn čini ga kompatibilnim sa savremenom borbenom opremom i drugim elementima borbene odeće.Dva velika džepa sa poklopcima i čičak trakama za identifikacione oznake postavljenim iznad njih smešteni su u predelu grudi.


Prednji rameni deo ima trake za smeštaj radio uređaja ili lisica. Na unutra{njoj le|noj strani nalazi se mrežica zbog bolje ventilacije. Ventilacioni prorezi nalaze se u pazušnom delu i na unutrašnjoj strani rukava. Falte sa dodatkom mrežice za ventilaciju nalaze se na gornjem delu leđa. Podešavanje visine štitnika za laktove vrši se pomoću skrivene elastične vrpce.Na prednjoj strani obe nogavice nalaze se usečeni džepovi kao i kargo džepovi. Kargo džepovi predviđeni za smeštaj raznog pribora (nož, mini baterijska lampa ili rezervni okvir za pištolj) opremljeni su elastičnim trakama sa podelama, a zatvaraju se poklopcem. Sadržaj džepova je dodatno osiguran plastičnom šnalom i trakom koja se tako|e koristi za podešavanje visine štitnika za kolena. Na zadnjoj strani postoje dva džepa sa poklopcima kao i dva kargo džepa. Ovim kargo džepovima  može se pristupiti i iz sedećeg položaja. Džepovi na potkolenicama opremljeni su elastičnim trakama sa podelom. Na kolenima su džepovi za smešaj štitnika. Ojaćanje na sedalnom delu.Veličine:  M, L, XL, XXLŠifra artikla: 31003399

 

 

sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.