Serbian  English
3D Kamuflažne mreže
3D Kamuflažne mreže

3D Kamuflažne mreže
Kamuflažne mreže značajno smanjuju verovatnoću opažanja od strane svih senzora koji se koriste na modernom bojnom polju. Namenjene su da budu korišćene kao privremena ili polu-stalna zaštita za razne tipove taktičke opreme i instalacija na terenu, onemogućavajući neprijateljsko osmatranje.
Kamuflažne mreže su tako obojene, i sa takvom teksturom i šarom da odgovaraju okolnom terenu. Mreže imaju dva lica tako da su efektivne za vreme svih sezona (proleće/leto, jesen/zima). Mogu se koristiti u opšte svrhe ili se mogu iskrojiti za specifične namene. Standardne mreže su pravougaonog oblika sa osnovnim merama u odnosu 1:2 (6.0m x 12.0m and 3.0m x 6.0m). Po zahtevu, mreže mogu da budu proizvedene u bilo kom obliku ili veličini. Prosečna težina završene mreže je manja od 300g/m2.
 
Mreže mogu brzo da se sklapaju/rastavljaju pomoću elemenate za sklapanje i da se postave preko objekta koristeći pribor za postavljanje mreža. 
Materijal mreža je samogasiv, otporan na vodu, otporan na gljivice i može se primenjivati u temperaturnom opsegu od -30°C do +70°C. 
Kolorimetrijske vrednosti i IC refleksija odgovaraju prirodnom okruženju. Mat površina ima mali odsjaj (maks. 2/85°). Lišće obezbeđuje trodimenzionalnu teksturu.
 
Glavni bojni tenk M-84 kamufliran sa tri 6m x 12m mreže.

Kamuflažne mreže smanjuju mogućnost uočavanja i detekcije bolo vizuelno, elektro-optički, IC ili radarskim uređajima u zavisnosti od odabira mreže. U ponudi imamo tri vrste mreža u zavisnosti od željenog nivoa kamuflaže: MD99-A / MD99-C.

 

Type A – pruža zaštitu kamuflažom od vizuelnog osmatranja, užeg IC i dela EM spektra.

Type C – pruža zaštitu kamuflažom od vizuelnog osmatranja, užeg IC, termalnog IC (3-5um / 8-14 um) i delu EM spektra.

vizualno osmatranje
uži IC
uži IR, crni i beli

 

IC fotografija terena sa kamufliranom vozilom mrežom MD99

 

 

sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.