Serbian  English
ABHO odelo
ABHO odelo

ABHO odelo

Kako bi zadovoljili veliku potražnju za zaštitom od svih vrsta oružja za masovna uništenja, uključujući i zaštitu od agenasa koji se koriste u hemijskom ratu, MILE DRAGIĆ PROIZVODNJA je napravila ABHO ODELO - 600200.

Primenjujući novine iz oblasti nauke, tehničko iskustvo i nanadmašno znanje kada su u pitanju zahtevi industrije, napravili smo odelo koje nudi neophodnu zaštitu od tečnosti, isparenja i aerosola koji sadrže razne vrste agenasa koji se koriste u hemijskom ratu, a koje je u isto vreme udobno za nošenje.

 

ABHO odelo OFZ M2000 ima višestruku upotrebu u uslovima gde postoje ratna hemijska isparenja i gasovi. Kao dodatak, odelo pruža jednokratnu zaštitu od kapljanja hemikalija, toplotnih udara pri izlaganju nuklearnoj eksploziji i od kapljanja napalm hemikalija.

 

Odelo se sastoji od: jakne sa kapuljačom, pantalona i putne torbe.

Ukupna težina iznosi 2.0 kg.

 

Odelo ovakve zaštite je jedno od najinventivnijih koje je ikad napravljeno. Napravljeno je od dvoslojnog materijala, pri čemu je spoljašnji sloj mešavina pamuka i sintetike, obrađno tako da odbija tečnosti i ulja. Odelo se proizvodi u bilo kojoj kamuflažnoj šari, na taj način pružajući odlične maskirne karakteristike u vizuelnom i IC spektru. Unutrašnji sloj je od posebnog filter materijala četvrte generacije (Saratoga), koji je vrhunski materijal ove vrste  u svetu.

 

Šifra artikla: 31000799

 

 

sledeći proizvod >

 

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.