Serbian  English

Sadraj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Skijaško odelo

Skijaško odelo

Napravljeno je od troslojne SYMPATEX tkanine i pruža zaštitu od kiše, vetra i hladnoće,

 

Ski jakna

 

Jakna je ravna sa raglan tukavima. Podignuta kragna štiti od vetra. Ugrađene 3M reflektujuće trake na prednjoj strani jakne omogućava lako uočavanje. Zakopčavanje sa prednje strane sa cibzarom i sa dvostrukim zaštitnim preklopom. Dva džepa na grudim sa cibzarom i preklopom. U desnom džepu omogućeno je skriveno nošenje oznaka. Svi spoljni džepovi se zatvaraju sa vodonepropusnim cibzarima. Sa prednje strane postoje mesta za kačenje identifikacija i oznaka. Otvori za provetravanje u pazuhu sa cibzarima. Trake za povlačenje i podešavanje struka i donjeg dela jakne. Cibzari na bočnim otvorima za lakše pristupanje džepovima na pantalonama.  Unutrašnjos jakne je napravljena materijala WINDMASTER pletenog sa SYMPATEX-om.

 

Opcije:

  • Natpisi na rameniam napravljena od 3M reflektujuće folije.
  • Vezene oznake sa unutrašnje strane.

 

Veličine: M, L, XL, XXL

 

Šifra artikla: 31014099

 

Ski pantalone

 

Pantalone su ravne sa elastičnim trakama. Unutrašnjost je napravljena od termo izolacionog materijala THINSULATE. Zakopčavanje je sa cibzarom i kopčama. Džepovi se zatvaraju vodonepropusnim cibzarima. Unutrašnja strana nogavice je ojačana sa sintetičkom tkaninom i zaštitnim slojem. Ojačanja na kolenima. Cibzari na donjem delu nogavice radi lakšeg oblačenja i čičak trake za dodatno podešavanje nogavica. Struk sa gajkama za kaiš. Kaiš je napravljen od dvostruke sintetičke trake i zakopčava se sa plastičnom kopčom.

 

Veličine: M, L, XL, XXL

 

Šifra artikla: 31014499

 

 

 < predhodni proizvod

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.