Serbian  English

Sadržaj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Uniforma komunalne policije

Uniforma komunalne policije

Jakna je napravljena od 2-ply Sympatex materijala. Zakopčavanje je sa cibzarom i dvostrukim prekopom preko cibzara. Ispod preklopa se nalazi vertikalni džep sa cibzarom. Kragna je napravljena od krzna i može da se skida. Epolete na ramenima. Sa prednje strane i na rukavima jakne moguće je okačiti oznake. Na bočnim stranama se nalaze džepovi sa kopčama i dvostrukim preklopom. Rukavi se završavaju sa kopčama i čičak trakom. Reflektujuće trake na prednjoj strani u visini ramena. Natpis na leđima sa 3M reflektivnom termo folijom.

Veličine: M, L, XL, XXL

Šifra artikla: 31011299

Košulja je ravna sa kragnom i napravljena je od materijala sastava sintetike i pamuka. Dugmad se koriste za zakopčavanje. Na ramenima se nalaze epolete i omogućeno je njihovo skidanje. Džepovi na grudima sa preklopom i kopčom za zakopčavanje. Rukavi se završavaju sa manžetnama i korte se dugmad za zakopčavanje. Sa prednje strane i na rukavima postoje mesta za kačenje oznaka.

Veličine: M, L, XL, XXL

Šifra artikla: 31011699

Pantalone su napravljene od materijala sa sastavom od pamuka i sintetike. Za zakopčavanje se koristi cibzar i dugme. Na struku se nalaze gajke za kaiš. Nogavice su ravne. Koso krojeni džepovi na pokovima. Zadnji džep sa preklopom.

Veličine: M, L, XL, XXL

Šifra artikla: 31012099

 

 

 

 < predhodni proizvod                  sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.