Serbian  English

Sadr×aj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Vatrogasno odelo FDW-9

Vatrogasno odelo FDW-9

Vatrogasno radno odelo FDW-9 je izra─Ĺeno od visokotehnološke DuPont™ Nomex® tkanine, štiti od kratkotrajnog izlaganja otvorenom plamenu i namenjeno je korisnicima koji u─Źestvuju u gašenju šumskih po┼żara. Odelo je konstrukciono prilago─Ĺeno nameni, udobno je za nošenje i lako se odr┼żava. Obele┼żavanje odela je sa nezapaljivom ┼żutom i sivom reflektuju─çom trakom za lakše uo─Źavanje korisnika pri smanjenim uslovima vidljivosti.

Bluza FDW-9 je du┼żi model bluze, kop─Źa se specijalnim patent zatvara─Źem za brzo otkop─Źavanje i skidanje bluze. Bluza poseduje i dodatno kop─Źanje sa zaštitnom lajsnom i nezapaljivom ─Źi─Źak trakom. Povišena kragna sa lajsnom pru┼ża zaštitu vratnog dela. Bluza ima dva paspul d┼żepa sa patent zatvara─Źem u visini grudi i dva d┼żepa sa poklopcem u predelu pojasa. 
 
Pantalone FDW-9 su sa pojasom i kop─Źaju uz pomo─ç dugmeta. Na pojasu se nalaze gajke za kaiš kao i gajke ve─çih dimenzija za opasa─Ź. Dva kosa d┼żepa su u predelu pojasa. Zaštita korisnika je pove─çana u predelu kolena i sedalnom delu sa dodatnim slojem tkanine. Regulacija otvora nogavice je mogu─ça preko lajsne i ─Źi─Źak trake.
 
Vatrogasno radno odelo FDW-9 je izra─Ĺeno od tkanine te┼żine 210 g/m2 i u skladu je sa Evropskom direktivom i standardima:
89/686/EEC – aneks II 
EN 340; 
EN 15614:2007, A1+A2
EN 531:1995+A1:1998 ( code A, code B1, code C1).
 
Ode─ça izra─Ĺena od tkanine proizvo─Ĺa─Źa DuPont™, dobro podnosi visoke temperature (negorivih je osobina pri kratkotrajnom izlaganju vatri) i dobro podnosi eksploataciju. Pomo─çni repromaterijal u odelima je tako─Ĺe od renomiranih svetskih proizvo─Ĺa─Źa tipa 3M, YKK i dr. Ova vrsta ode─çe je ergonomski prilago─Ĺena nameni što je i verifikovano od strane Akreditovane Evropske Laboratorije STFI.
 
Šifra artikla: 31015699

 

 

 

 

 

 

 < predhodni proizvod

PROIZVODNJA MILE DRAGI─ć
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPontÔäó, The miracles of scienceÔäó, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.