Serbian  English

Sadr×aj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a.

Preuzmi Adobe Flash player

Vatrogasno odelo FD-10

Vatrogasno odelo FD-10

Jakna FD-10 je kra─çi model jakne sa ranglan rukavima i povišenom kragnom. Omogu─çava korisniku ve─çu pokretljivost pri nošenju. Kop─Źanje jakne je sa specijalnim patent zatvara─Źem koji omogu─çava brzo i lako otvaranje i zatvaranje jakne. U predelu grudi je d┼żep sa poklopcem za sredstvo veze i alka za ka─Źenje gas detektora, baterijske lampe, rukavica i sl. U predelu pojasa su dva d┼żepa sa poklopcem. Na rukavu, u delu zgloba, postavljena je DuPont™ Nomex® pletenina odgovaraju─çe du┼żine sa jednim bo─Źnim prorezom za provla─Źenje palca i zaštitu zglobnog dela ruke. U predelu lakata postavljeno je oja─Źanje od specijalne vrste negorivog i neklizaju}eg materijala.

 
Pantalone FD-10 su ravnog kroja sa povišenim pojasom u le─Ĺnom delu i specijalno dizajniranim tregerima ─Źija se du┼żina mo┼że podešavati plasti─Źnim kop─Źama, sinteti─Źkim i elasti─Źnim trakama. U ramenom delu, tregeri su postavljeni sun─Ĺerom radi postizanja bolje komfornosti pri nošenju. Kop─Źanje pantalona je sa drikerom i patent zatvara─Źem, dok je bo─Źno u pojasu postavljena elasti─Źa traka za regulaciju obima pojasa. Na bo─Źnim delovima nogavica su dva d┼żepa sa poklopcem. Za regulaciju otvora nogavica slu┼że patent zatvara─Źi smešteni na donjim bo─Źnim delovima nogavica. Dno nogavica je u petnom delu oblikovano na na─Źin da spre─Źava ga┼żenje pantalona. U predelu kolena i u unutrašnjim delovima dna nogavica ugra─Ĺe
 
Vatrogasno radno odelo FD-10 je u skladu je sa Evropskom direktivom i standardima:
89/686/EEC – aneks II 
EN 469:2005+AC: 2006 (novo performansi X2, Y2 i Z2).
 
Ode─ça izra─Ĺena od tkanine proizvo─Ĺa─Źa DuPont™, dobro podnosi visoke temperature (negorivih je osobina pri kratkotrajnom izlaganju vatri) i dobro podnosi eksploataciju. Pomo─çni repromaterijal u odelima je tako─Ĺe od renomiranih svetskih proizvo─Ĺa─Źa tipa 3M, YKK i dr. Ova vrsta ode─çe je ergonomski prilago|ena nameni što je i verifikovano od strane Akreditovane Evropske Laboratorije STFI.
 
Šifra artikla: 31002399

 

 

 

 

 

 

 < predhodni proizvod                  slede─çi proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGI─ć
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPontÔäó, The miracles of scienceÔäó, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.