Serbian  English
ATU ranac

ATU ranac

ATU ranac

ATU ranac

Ranac je napravljen od izdražljivog sintetičkog materijala sa zaštitnim slojem. Namenjen je za nošenje borbene opreme. Njegov dizajn pruža ravnomeran raspored težine.
Ukupna nosivost je oko 120l. Bočni džepovi se mogu skidati i koristiti nezavisno. Svaki od njih je zapremine 5.7l. Zapremina glavnog odeljka je 85l zajedno sa prekrivačem koji se može skidati zapremine od 5l. Na glavnom delu se nalazi džep za pušku. Prekrivač i bočni džepovi se zatvaraju cibzarom.. Takođe su opremljeni užadima za podešavanje veličine od sintetike.Unutrašnjost glavnog džepa se zatvara cibzarom i omogućava lagan pristup.
Na donjem delu glavnog džepa se nalazi poseban prostor koji se zatvara cibzarom i moguće mu je prići spolaj.
Džepovi i glavni odeljak su dodatno obezbeđeni sa sintetičkim kompresionim trakama.
Sa prednje strane ranca nalazi se ručka za nošenje ili vuču. Kaiševi za nošenje ranca su popunjeni mekim materijalom i omogućeno je njihovo podešavanje kako bi se omogućilo lakše nošenje. Posebno je postavljen kaiš preko stomaka koji se zakopčava sa kopčom i moguće ga je naknadno podešavati. Zadnji deo ranca je čvrst u dobro tapaciran. Po dodatnom zahtevu ranac može biti obložen dodatnim vodootpornim prekrivačem.

Boje: kamuflažna, zelena, plava i crna.

Šifra artikla: 31900199

 

 

 

sledeći proizvod >

PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ
Makedonska 11, 23000 Zrenjanin
Srbija
DuPont Nomex
The DuPont Oval, DuPont™, The miracles of science™, and Nomex® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates.
Copyrught © 2005-2014 Mile Dragic Production. All rights reserved.